BASES DEL CONCURS:
GASTRONOMIA SANT JORDI

Organitzador: INIDIAN CULTURE CENTRE

Lloc: C/ Villarroel, 8 Baixos, 08011 Barcelona
Data: Diumenge, 22 d’abril de 2018
Horari: El concurs tindrà lloc a les 17h, els participants hauran d’arribar a les 16.30h per finalitzar l’elaboració dels seus plats que han de cuinar prèviament.
Requisits dels participants:
Edat mínima: 16 anys complerts en la data de la competició.
No haver cursat formació reglada en matèria de gastronomia ni haver treballat com a cuiner o xef amb anterioritat en l’àmbit de la restauració.
Solament es podrà participar en una de les dues categories del concurs: Millor plat o Millors postres, inspirats en la gastronomia sud asiàtica i/o catalana.
No podran participar en el certamen les persones que hagin intervingut en l’organització de l’esdeveniment, així com els seus familiars, o els membres de l’equip de Indian Culture Centre. La participació implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases legals. L’incompliment de qualsevol dels termes de les mateixes, implicarà la impossibilitat de participar en el certamen i, si escau, de rebre el premi obtingut.
No seran tinguts en compte els participants que no facilitin totes les dades requerides o que actuïn amb dades personals incorrectes, falsos i/o incomplets, així com tots aquells que no compleixin amb les condicions exposades en aquestes bases legals.
El jurat provarà les elaboracions i donarà la valoració dels diferents plats en finalitzar la prova.
Puntuació:
Presentació: Puntuació de l’1 al 10
Sabor, textura i aroma: Puntuació de l’1 al 10
Dificultat: Puntuació de l’1 al 10
Es declararà guanyador al concursant de cada categoria que hagi sumat una major puntuació per part dels jutges.
Premi al Millor Plat: rebrà un premi de 300€ en efectiu.
Premi a les Millors Postres: rebrà un premi de 200€ en efectiu.
El període de recepció d’inscripcions començarà el 9 d’abril de 2018 i finalitzarà el 18 d’abril de 2018 a les 20.00 hores. Els concursants hauran d’inscriure’s enviant un correu electrònic a: indianculturebcn@gmail.com indicant les seves dades personals i en què categoria està interessat a participar.

 

Gastronomia Sant Jordi