Celebració de la festivitat de Sant Jordi a Indian Culture Centre. Per commemorar aquest dia s’ha celebrat un concurs de cuina inspirat en la gastronomia sud-asiàtica i catalana en la qual s’ha premiat el Millor Plat i el Millor Postre. Nou han estat els participants, Samridhi Sundrani ens ha presentat “Chole Bhature”, Prajula Deol “Dal Makhani”, Ruby Shah “Vegetarian fried rice and Manchurian with gravy”, Rishabh Sharma “Kadhai Paneer”, Shalu Romaguera “Pollastre al curri amb coco “, Aanchal Mehta” Dal Baati “, Archana Kulkarni” Dahiwali Paneer Sabzi “, Samuel Tettner” nimbu elaichi cheesecake mousse “, Gustavo Corral Suárez” Mango Secret “. El jurat, format pels propietaris de quatre dels restaurants de cuina índia més cèlebres de Barcelona, han puntuat els plats valorant diversos aspectes com són la Presentació, el Sabor, textura i aroma i la Dificultat. Els Srs. Jaswinder Kumar, RESTAURANT BOLLYWOOD; Manish Gautam, RESTAURANT OM ÍNDIA; Ivan Surinder, RESTAURANT TANDOOR i Paramjett Singh Kalra, RESTAURANT DHABA MEDITERRÀNIAMENT, han comentat la dificultat de triar entre els diferents plats, ja que tot i ser un concurs no professional, el nivell de l’elaboració ha estat molt alt. Després de dirigir unes paraules a cada concursant, el jurat notificava els noms dels guanyadors. El premi al Millor Plat ha estat per Aanchal Mehta amb el seu “Dal Baati” i el premi al Millor Postre per a Samuel Tettner amb el “nimbu elaichi cheesecake mousse”.

 

                                   

                                   

Gastronomia Sant Jordi