A Vic, desenes de manifestants van participar, dissabte passat, a la manifestació antiracista que es va convocar en homenatge als dos treballadors de les càrnies que el passat mes d’abril van morir ofegats al riu Gurri. Un acte reivindicatiu organitzat per 8 entitats vigatanes que va finalitzar a la plaça de la Noguera. Els manifestants van denunciar les condicions laborals que pateixen algunes persones i van demanar als ajuntaments de Vic i Santa Eugènia que assumeixin responsabilitats pel que fa als desplaçaments dels treballadors a l’escorxador Le Porc Gourmet.
Fuente: el9,cat
L’acte d’homenatge a Sarbjit Singh, de l’Índia, i Obidiaba Knadno, d’origen ghanès, ha comptat amb la participació del senador d’origen indi Robert Masih Nahar, representant a la comunitat índia, també han participat familiars de Sarbjit i Obidiaba, membres de Indian Culture Centre i Fundació Indali.

https://el9nou.cat/video/homenatge-als-dos-treballadors-de-le-porc-gourmet-ofegats-al-gurri/?fbclid=IwAR08G9vmX3GoMsJYaRRFs7YQcFR8q8fAsszY4l_UTChCEo3uiQ41mgTbfB0

Homenatge a Sarbjit Singh a 9 TV