Presentació i signatura del Llibre Els Mons de Kaur amb l’autora Manu Kaur en Indian Culture Centre.
Dissabte, 10 de juliol a les 18.00 hores.
Carrer Villarroel, 8 Baixos – Barcelona.
Presenta l’acte ASHA MIRÓ
Sinopsi:
Què sent una persona quan deixa enrere els seus orígens i part a la recerca de la terra promesa? Fins a on arriba el desarrelament físic i emocional? Fins a on les dificultats? A quins problemes afegits s’enfronta aquesta persona si, a més, és dona?
En aquest llibre tan especial, la seva autora fa un preciós recorregut per la història de dues generacions de dones d’origen indi que construeixen les seves vides en la part occidental del món. Por, solidaritat, amor, esforç, maternitat, treball… són els fils amb els quals es construeix aquesta tela d’aranya que és la vida i en la qual molts romanen atrapats entre dos mons, el del seu origen i el d’acolliment, el de les seves famílies i el del seu naixement.
És aquesta una història de dones, escrita per una dona, que tracta d’un concepte universal: el de les diferències culturals i en com afecten especialment la meitat dels habitants del món, les dones i les seves filles, i les filles de les seves filles, en una espiral contínua gairebé impossible de trencar. Un llibre que traspua tendresa i veritat. Un llibre ple de colors, d’alegria i d’amor, que ens submergeix en els meravellosos Mons de Kaur.
Tant a l’inici com al final de l’acte, podràs comprar un exemplar del llibre que serà signat per l’autora.
(La venda es farà en efectiu ja que no disposem de terminal per a pagament amb targeta). Preu: 14,90€

Presentació i signatura del Llibre Els Mons de Kaur